Primăria Caransebeş împreună cu societatea de salubrizare TRANSAL URBIS organizează chiar de 1 martie o acţiune educativă destinată cetăţenilor care locuiesc la case. Prin urmare fiecare locuitor va primi saci pentru o colectare selectivă – carton, hârtie, plastic şi sticlă.

Acţiunea se adresează strict locuitorilor de la case, deoarece în zonele cu blocuri există deja containere separate pentru plastic, hârtie şi metal – a explicat Lucian Secula, care a mai spus că în viitorul apropiaţ se vor adăuga şi containere speciale pentru sticlă.

1 COMENTARIU

  1. Serios ? Dar dacă ne-am lăsa educați până la 1 iulie, revenim imediat la vechiul tarif ? Sau, tariful e *crescător cu clichet*, adică rămâne acolo la fel ca prețul benzinei, al apei, sau ca pensiile demnitarilor ? De ce lipsește tocmai partea care-l interesează pe caransebeșan ? Adică, dispărând justificările, oricum suspecte, ale majorării recente de tarif, ne revenim în cazul în care *programul educațional* a reușit ? În caz contrar, rămân la ideea de a-mi expedia singur coaja de cartof, prin Fan Courier, la haldina din Oradea, iar pe restul de gunoi selectat, iau bani, nu dau, pentru că știu unde să-l predau. Iar dacă mai conving trei blocuri de la stradă, ajungem la tariful din 1996 ! Reevaluați strategia, altfel, pare că așteptați un eșec și o populație vinovată. Umblați și la transparență, nu ocoliți cifrele și explicațiile, altfel, populația ar putea deveni curioasă…și cine știe ce mai iese ! Să crească tarife, știe tot prostu*.

Comments are closed.