Caransebeş: Şcoala Generală Nr.8 intră în reabilitare

Reabilitarea unităţilor de învăţământ din municipiul Caransebeş continuă. Luni, 15 aprilie, la sediul Primăriei Caransebeş, a fost semnat contractul pentru Şcoala Generală Nr. 8.

Vom semna un nou contract pentru reabilitarea energetică a Şcolii Generale Nr. 8, parte integrantă a Colegiului Național Traian Doda. Şi aici, la fel ca și la celelalte unități de învățământ, va fi reabilitată fațada, interioarele, instalațiile termice, electrice, ș.a.m.d.

Durată de execuție, la fel ca și la celelalte proiecte, este de un an. Cu siguranță, în septembrie 2025, și această unitate de învățământ va fi complet reabilitată.

Toate unitățile de învățământ, chiar și cele care nu sunt prinse în proiectul de reabilitare, pentru că mai avem două unități școlare care nu au fost cuprinse, Şcoala Generală Nr. 1, parte integrantă a Liceului Tehnologic Dacia și Liceul Tehnologic Trandafir Cocârlă, și ele sunt cuprinse în proiectul de dotare cu mobilier și toate celelalte utilități necesare procesului instructiv educativ,” a declarat pentru postul nostru de radio, primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean.

Valoarea proiectului de reabiliatre a Şcolii Generale Nr.8 din Caransebeş, este de proximativ 3 mil. de lei.

Cele mai citite

Related Articles