Caransebeș: canicula crește încasările ștrandului

Reamenajat în 2018, ștrandul din Caransebeș devine neîncăpător în fiecare vară, iar canicula din ultimele zile cu siguranță a ajutat creșterea numărului de locuitori dornici să se răcorească.

Încasările dintr-o singură lună sunt de aproape 40 de mii de lei, bani proveniți atât din vânzarea biletelor, cât și din închirierea terenului sintetic de fotbal, a declarat primarul Felix Borcean.

Borcean vrea ca banii obținuți să fie investiți tot la ștrand. Ba, mai mult, conform acestuia municipiul Caransebeș va avea și un bazin de înot olimpic. Fondurile pentru acest proiect, aproape 30 de milioane de lei, vor fi însă asigurate de Compania Națională de Investiții.

Noul bazin de înot va avea dimensiunea de 25m X 15,4m, va fi prevăzut cu 6 culoare și va avea o adâncime de 1,8m, iar în zona etajului va beneficia și de gradene pentru spectatori cu o capacitate de 124 de locuri, o sală de forță și una pentru gimnastică aerobică, dar și vestiare pentru public și antrenori. Au fost prevăzute și 40 de locuri de parcare”, se arată în proiect.

În plus, proiectul are în vedere generarea unei cantități cât mai mari de energie din surse regenerabile, dar și un impact cât mai mic pentru mediu atât pentru perioada de execuție, cât mai ales pentru perioada de exploatare, pe acoperișul clădirii urmând să fie amplasate panouri, termice și fotovoltaice.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles