Capcanele drumurilor din Caraş-Severin. Participanţii la trafic revoltaţi şi supăraţi pe administraţia judeţeană

Drumul judeţean 608 între Plugova şi Cornereva din Caraş-Severin reprezintă un pericol pentru participanţii la trafic.

De mai bine de un an şi jumătate tronsonul se află într-o stare deplorabilă, spre disperarea participanţilor la trafic. De-a lungul timpului, acest drum s-a distrus constant, iar lucrări de reabilitare nu s-au efectuat aproape deloc, spune Gheorghe Rujan un localnic din Globu Rău, care străbate zilnic acest segment. Gropile şi denivelările produc neplăceri localnicilor din zonă care, obligaţi să-l parcugă, îşi deteriorează autovehiculele. Gheorghe Rujan, reprezentantul petiţionarilor din zonă, spune că primarul Iancu Panduru a efectuat nişte lucrări pe carosabil pentru a drena apa spre marginea drumului, intervenţii care din diferite motive au fost abandonate.

Localnicii acuză primarul de dezinteres, iar acesta se apără spunând că acest sector de drum nu ţine de administraţia comunei Mehadia, ci de Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Oamenii sunt revoltaţi pentru că de mai bine de un an şi jumătate sunt duşi cu zăhărelul şi ei sunt aproape convinşi că lucrările efectuate au fost realizate fără acte şi de aceea au rămas neterminate.

Gheorghe Rujan mai spune că, probleme întâmpină mai ales autoutilitarele de intervenţie ale salvării şi pompierilor, segmentul Plugova – Cornereva devenind tot mai impracticabil de la o zi la alta.

Foto: arhiva

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles