Campus şcolar de 8 milioane de euro la Nădlac

1

Grupul școlar din Nădlac va avea un campus realizat cu fonduri nerambursabile prin Regio-Programul Operațional Regional. 1000 de elevi vor beneficia de infrastructura nou creată în cadrul acestei unități de învățământ. Proiectul, al cărui beneficiar este orașul Nădlac, va fi implementat pe parcursul unei perioade de 14 luni. Campusul va cuprinde două corpuri de școală cu câte 24 de clase fiecare, un cămin–internat cu o capacitate de 300 de locuri, o cantină, 15 garsoniere destinate cadrelor didactice, un spațiu multifuncțional destinat organizării de ateliere de lucru, concursuri, activități de lectură și vizionării de filme documentare, patru ateliere școlare, o sală de sport și o bază sportivă.
Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 7 milioane 700 de mii de euro, iar valoarea finanțării nerambursabile este de peste 6 milioane de euro.
Semnarea contractului de finanţare avut loc astăzi, în sala de şedințe a Consiliului Județean Arad în prezenţa preşedintelui Nicolae IOȚCU, primarului oraşului Nădlac, Vasile CICEAC şi a directorului general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest, Sorin MAXIM.

(Sebastian Dragomir)
Foto: CJ Arad

De același autor

Related Articles