Campanie de vaccinare împotriva COVID-19, astăzi la Zorlenţu Mare

Pentru creşterea procentului de vaccinare în rândul populaţiei cărăşene, în special a celei din mediul rural, periodic se efectuează caravane de vaccinare.

Este şi cazul campaniei ce se va desfăşura astăzi 4 iulie, în localitatea Zorlenţu Mare din Caraş-Severin. O echipă de cadre medicale de la centrul de vaccinare din Soceni este prezentă în această comună. Cei care nu s-au vaccinat împotriva SARS CoV-2 sunt aşteptaţi la centrul de imunizare amplasat la sediul Primăriei Zorlenţu Mare.

Cetăţenii se pot vaccina, fără programare, doar cu bulentinul cu doua tipuri de ser: Pfizer şi Johnson & Johnson. Pentru cei care aleg Pfizer, aceeaşi echipă va reveni după 21 de zile pentru efectuarea rapelului.

Vaccinurile anti COVID sunt un instrument sigur, care salvează vieţi şi previn răspândirea acestui virus care a făcut atât de multe victime. Şi acum, mai mult decât oricând, este vital să acţionăm pentru stoparea acestei pandemii, ca toată lumea să fie în siguranţă.

Din păcate în judeţul Caraş-Severin numărul persoanelor interesate de imunizarea împotriva COVID-19 continuă să scadă. În ultimele 48 de ore, în cadrul etapei a III-a de vaccinare s-a administrat un număr total de 292 de vaccinuri.

De același autor

Related Articles