Campanie Acasă în Banat: Dar din Dar se face Rai

Ştiaţi că sunt multe familii în satele din Banat care nu au ce pune pe masă? Că avem bătrâni care se culcă flămânzi pentru că au pensii de mizerie şi nu mai au pe nimeni? Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, putem ajunge la ei pentru a le aduce un mic ajutor şi un strop de speranţă.

Dar din Dar este campania de colectare de fonduri şi alimente a Asociaţiei Acasă în Banat care de trei ani vine în sprijinul familiilor aflate în situaţii dificile. Peste 1.000 de familii din peste 100 de localităţi din Banat au primit un ajutor până acum în cadrul acestei campanii.

Cei care doresc să contribuie pot face o donaţie în contul Asociaţiei Acasă în Banat, menţionând numele campaniei: Dar din Dar sau pot oferi pachete cu alimente în termen de valabilitate. De asemenea, companiile care doresc să ne susţină pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit.

Voluntarii asociaţiei Acasă în Banat vor achiziţiona din banii donaţi alimente de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, dar şi ulei, zahăr, făină şi orez, fructe, cartofi, dar şi produse de igienă şi câteva dulciuri.

‘În fiecare an oferim nu doar alimente, ci şi bucurie şi speranţă pentru că multor oameni singuri le călcăm pragul, îi ascultăm, le spunem o vorbă bună. Mergem în sate mai greu accesibile din Timiş şi Caraş Severin şi ajungem la oameni care chiar au nevoie, la bătrâni abandonaţi sau la copii care se bucură de o bucată de ciocolată în prag de Crăciun. Dar din dar e o campanie de suflet, pentru că le arătăm multor oameni şi familii că nu au fost uitaţi, că vrem să aibă o masă puţin mai bogată, de sărbători’, a declarat Radu Trifan, preşedintele Asociaţiei Acasă în Banat.

Asociaţia Acasă în Banat poate fi contactată pe pagina de Facebook sau la adresa de email acasainbanat@gmail.com.

Donaţii în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Donaţii în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
Revolut: 0748918091
PayPal: acasainbanat@gmail.com

De același autor

Related Articles