Brazii de Crăciun, la tomberoane până în 20 ianuarie

Deşeurile vegetale se ridică de pe domeniul public de către Serviciul spaţii verzi din cadrul Primăriei Reşiţa, contracost, în baza unei solicitări adresate acestuia cu stabilirea datei şi locaţiei în care vor fi ridicate, a precizat şeful Direcţiei de administrare a domeniului public local Daniel Călin.

Conform acestuia, pentru pomii de iarnă, termenul limită este 20 ianuarie a fiecărui an, dată până la care aceştia vor trebui scoşi şi depozitaţi în zona platformelor de gunoi. Măsura este valabilă atât pentru cetăţenii care locuiesc la case, cât şi pentru cei de la blocuri.

Pomii de Crăciun, Primăria Reșița îi va colecta ca și până acum. Ce trebuie știut de către cetățeni este că până în data de 20 ianuarie trebuie să îi scoată la platformele de gunoi în zonele unde acestea există, adică mă refer aici la blocuri, zonele de case care au arondate platforme de gunoi unde nu se face colectare door to door, iar din restul municipiului unde colectarea se face de la fiecare ușă, avem rugămintea ca să fie scoși în fața caselor. Aceștia vor fi colectați de către Direcția de întreținere dar și de Brantner, vor fi depozitați în două zone în vederea procesării, adică parțial vor fi transformați în combustibil pentru centralele termice și parțial în compost pentru sere și pentru pepiniere„.

Foto: arhiva

Cele mai citite

Related Articles