Bilete online pentru Oravița – Anina, cea mai veche şi cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei

Călătorii pot cumpăra bilete online pentru ruta Oraviţa-Anina, cea mai veche şi cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei. De asemenea, biletele de tren pot fi achiziţionate de la orice unitate de vânzare din ţară, staţie sau agenţie de voiaj CFR.

Pe Semmeringul bănăţean circulă în fiecare zi două vagoane care pleacă din Oraviţa la ora 11.15 şi retur, la ora 14.40 din Anina. Durata unei călătorii este de aproximativ 2 ore, iar un bilet pe ruta Oraviţa – Anina costă 10 lei, la care se adaugă rezervarea obligatorie a locului 3.90 lei.

  • Regio 9695  Oravița (plecare 11.15) – Anina (sosire 13.11)
  • Regio 9694  Anina (plecare 14.40) – Oravița (sosire 16.37)

Avantaje de călătorie:

  • Călătorii pot beneficia de ofertele comerciale și reducerile aferente (bilet dus-întors, minigrup 2-5, cartea VSD, reducerile la procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, reduceri pentru grupuri organizate de cel puţin 20 de persoane, etc.);
  • Se aplică reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap,etc.).
  • Pentru grupurile organizate de cel puțin 30 persoane, călătoria poate fi planificată în avans, cu două luni înainte. Pentru grupuri de peste 45 de persoane reducerile pot ajunge la 35%, acest lucru fiind o bună oportunitate de vânzare pentru agențiile de turism.
  • Biletele pot fi cumpărate online. Rezervarea locului este obligatorie.

Oravița – Anina este cea mai veche și cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, cu peisaje fabuloase, 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturile în munte reprezentând peste două treimi din întregul traseu, lung de 21 de kilometri.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro  la secțiunea Trafic intern  / Călătoria pe ruta Oraviţa- Anina.

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR roagă toți pasagerii să își achiziționeze legitimație de călătorie din timp pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații / agenții.

De același autor

Related Articles