Bărbat rătăcit pe malurile râului Timiş, găsit de echipajele ISU

 Un bărbat despre care s-a presupus că ar fi căzut, vineri seara, în apele râului Timiş, în localitatea Cebza, a fost găsit de echipajele ISU, pe malurile râului, fiind transportat la spital în stare de conştienţă.

În cursul serii de vineri, în urma apelului primit pe SNUAU 112, am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane de sex masculin, dispărute pe malul râului Timiş, în satul Cebza. După aproximativ două ore de căutări, persoana a fost găsită conştientă şi transportată la spital de către ambulanţa SMURD‘, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.

La intervenţie au fost alertate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Timişoara, Detaşamentului Lugoj, Staţiilor de Pompieri Deta, Sânnicolau Mare, Făget şi Buziaş. S-a intervenit cu o ambulanţă SMURD tip B, şapte autospeciale de primă intervenţie şi comandă, un ATV, două bărci cu motor, şapte baloane de iluminat cu generatoare electrice, o cameră cu termoviziune şi cu un efectiv de 26 pompieri.

Agerpres

De același autor

Related Articles