Baracă incendiată la Oţelu Roşu. Se caută vinovaţii!

Poliţiştii din Oţelu Roşu anchetează un incendiu izbucnit aseară la o baracă din zona Azzola din oraş. Focul a fost anunţat în jurul orei 19.00, de un tânăr de 26 de ani, care locuia fără forme legale în construcţia improvizată într-o grădină aparţinând Primăriei Oţelu Roşu, pe strada Oţelarilor.

Tânărul bănuieşte că incendierea a fost provocată de persoane necunoscute, întrucât el nu se afla în baracă, iar aceasta nu este conectată la surse de energie electrică. Prin urmare, este exclusă posibilitatea unui scurtcircuit.

Construcţia din lemn a ars în totalitate în ciuda intervenţiei pompierilor. La locul incendiului s-au deplasat două echipaje de la detaşamentul Caransebeş, dar şi 6 lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Oţelu Roşu. Aceştia au reuşit să salveze doar doi porci, dintr-o anexă. Valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 3 mii de lei. Pompierii spun că posibila cauză a incendiului o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere. În cauză a fost întocmit un dosar de distrugere din culpă.

(Sebastian Dragomir)

Foto: arhivă