[FOTO] Avocatul Poporului – umărul pe care plâng cărăşenii nedreptăţiţi

Avocatul Poporului a reluat audienţele în vestul ţării!

Avocatul Poporului din biroul Timişoara a fost prezent luni, 10 iunie în Reşiţa şi a discutat cu cetăţenii nedreptăţiţi de deciziile unor instituţii publice din Caraş-Severin.

Prezenţi la întâlnirea cu avocatul poporului au fost bocşeni, orăviţeni şi reşiţeni. Oamenii au ridicat probleme legate de pensii, terenuri şi proprietăţi şi au certificat cu documente nemulţumirile sesizate.

Dorinel Ţampoia din Oraviţa, prezent pentru prima dată în biroul avocatului poporului este nemulţumit de calculele realizate de casa de pensii faţă de drepturile băneşti pe care trebuie să le primească:

Dorinel Ţampoia – Oraviţa

O altă problemă prezentată este cea a Mariei Mureşan din Bocşa, care cu toate că are acte nu poate dovedi că imobilul construit pe un teren cumpărat legal este al ei:

Maria Mureşan – Bocşa

Amintim că, în competenţa instituţiei Avocatul Poporului nu intră actele autorităţii judecătoreşti, ale Parlamentului, Preşedintelui sau ale Guvernului.

***

Reşiţenii care consideră că au fost nedreptăţiţi de faptele unui funcţionar public se pot prezenta astăzi, 10 iunie, între orele 10:00 şi 14:00, la sediul Poliţiei locale. Aceştia trebuie să prezinte şi documente referitoare la problema sesizată.

Nu intră în competenţa instituţiei Avocatul Poporului actele autorităţii judecătoreşti, ale Parlamentului, Preşedintelui sau ale Guvernului.

Persoanele în cauză trebuie să prezinte şi documente referitoare la problema sesizată. Nu intră în competenţa instituţiei Avocatul Poporului actele autorităţii judecătoreşti, ale Parlamentului, Preşedintelui sau ale Guvernului.

Audienţele se vor susţine în continuare şi la sediul Biroului Teritorial Timişoara al Avocatului Poporului din Timişoara, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17, zilnic între orele 9,00 – 16,00. Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate pot suna la nr. de telefon 0256/ 220321.