Primari, şefi de instituţii deconcentrate şi numeroşi prieteni au fost prezenţi la investirea oficială a avocatului Cristian Gâfu în funcţia de Prefect al judeţului Caraş Severin.

Ceremonia de investire a fost condusă de ministrul de interne, Marcel Vela. Un vechi prieten şi camarad pe care l-am promovat cu ani în urmă, ca jurist, în cadrul prefecturii a spus Marcel Vela despre Cristian Gâfu. Ministrul de Interne, a ţínut să-i mulţumească fostului prefect, Florenţa Albu, pentru activitatea depusă şi să-i felicite şi pe cei doi noi subprefecţi recent numiţi, Adriana Sărăror şi Ioan Paulescu.

,, Am practicat fost timp de 15 ani avocatura şi am avut peste o mie de cazuri în instanţă. Am apărat oameni vinovaţi şi mai puţin vinovaţi pentru că, fiecare dintre noi avem dreptul de a fi ascultaţi şi apăraţi atunci când este cazul. Acum, în noua calitate de prefect, nu mai sunt membru de partid şi voi aplica legea indiferent de culoarea politică a persoanelor care îmi vor cere sprijinul,, a declarat, Cristian Gâfu.