În judeţul Caraş-Severin a început să scadă interesul pentru vaccinul Johnson&Johnson administrat în doză unică. De exemplu, în ultimele 24 de ore, 4 medici de familie nu au reuşit să imunizeze nici măcar o persoană şi nu pentru că nu şi-au dorit ci pentru că nu au existat solicitări pentru acest ser.

În mediul urban, medicul Pavel Ecaterina din Reşiţa se află în topul medicilor de familie cu cele mai multe doze administrate. Aceasta a reuşit să vaccineze cele mai multe persoane 910 iar în mediul rural medicul Denise Lichiardopol din Glimboca a administrat cele mai multe doze-75 de Johnson&Johnson. Detalii ne oferă purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros:

Până la această oră nu s-au semnalat reacţii adverse în cabinetele medicilor de familie iar oamenii sunt îndemnaţi să meargă să se vaccineze împotriva SARS CoV-2.

Peste 64 de mii de doze de vaccin Janssen, produse de compania Johnson&Johnson au ajuns astăzi la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, anunță CNCAV. În perioada următoare acestea vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național.

Până la acest moment, țara noastră a recepționat 922.900 doze de vaccin produse de compania Johnson&Johnson, iar 329.357 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.