[AUDIO]Centrul de la Slatina Timiș este singurul din județ care imunizează, de astăzi oamenii cu serul de la Moderna fără programare

Campania de vaccinare anti COVID-19 continuă fără probleme în Caraş-Severin. De astăzi, oamenii se pot imuniza fără programare, doar cu bulentinul la centrul de la Slatina Timiş!

Este primul centru din judeţ care va vaccina populaţia la liber, cu serul Moderna fără ca oamenii să mai fie nevoiţi să se înscrie în platforma naţională. Această schimbare este extrem de benefică pentru că va creşte rata de vaccinare în rândul populaţiei din Caraş-Severin, dă asigurări medicul Cristian Matei, coordonatorul centrului de imunizare de la Slatina-Timiş.

Încurajez cărășenii să vină să se vaccineze pentru că doar prin imunizare putem trece de această perioadă grea”, este îndemnul făcut de medicul Cristian Matei.

În medie, centrul de vaccinare de la Slatina Timiș imunizează pe zi aproximativ 60 de persoane.

În ultimele 24 de ore la nivelul judeţului Caraş-Severin, în cadrul etapei a 3-a de vaccinare împotriva COVID-19, s-a administrat un număr total de 625 de doze. Vaccinarea este extrem de importantă iar oamenii sunt încurajați să vină și Paști să se imunizeze pentru că centrele rămân deschise.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles