[AUDIO]Academia Mămicilor din Timişoara adună două tone de monede pentru achiziţionarea de medicamente necesare copiilor cu afecţiuni hemato-oncologice

Academia Mămicilor din Timişoara şi-a propus să adune două tone de monede. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de medicamente necesare copiilor cu afecţiuni hemato-oncologice, medicamente care lipsesc de pe piaţa farmaceutică din România. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, în centrul municipiului Timişoara a fost amplasată o cutie de 2 metri unde oamenii pot dona sume de bani în monede. Detalii ne oferă Larisa Sandu, coordonatorul social al acestui proiect.

Cutia o puteţi găsi în zona centrală a oraşului, în Piaţa Victoriei, chiar în spatele monumentului dedicat Revoluţiei din 1989, până în data de 04 Octombrie şi puteţi deja să donaţi monede. Banii strânşi din donaţii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de medicamente necesare copiilor cu afecţiuni hemato-oncologice, medicamente care lipsesc de pe piaţa farmaceutică românească. Fără aceste medicamente, din păcate evoluţia şi starea de sănătate a micuţilor este pusă mereu sub semnul întrebării.

Ne amintim cu drag de prima ediţie din 2018, la care, împreună, am reuşit să depăşim targetul de două tone de monede, reuşind să strângem echivalentul a aproximativ 32.000 de euro pentru medicamentele necesare copiilor cu afecţiuni hemato-oncologice.
Avem nevoie de sprijinul vostru şi anul acesta!

Vă reamintim că în 2018, la prima ediţie au fost strânşi 32.000 de euro pentru medicamentele necesare copiilor cu boli grave.

De același autor

Related Articles