[AUDIO] Ziua Mondială a Sănătăţii va fi marcată la Bocşa

Ziua Mondială a Sănătăţii va fi marcată joi, 7 aprilie, şi în Caraş-Severin. În acest an, tema principală este “Planeta Noastră – Sănătatea Noastră, să înlăturăm poluarea aerului, apei şi hranei, pentru un Viitor Sanatos.”

Asociaţia pentru sănătate educaţie şi familie CRISTIANA organizează la Bocşa o serie de acţiuni importante pentru comunitate. De Ziua Mondială a Sănătăţii voluntarii organizaţiei oferă oamenilor fructe, apă dar şi informaţiile necesare pentru a avea un stil de viaţă sănătos. Cu detalii despre acest eveniment preşedintele asociatiei, psihoterapeutul Elena Mucsi:

Vom împărți mere banane, apă plată și pliante, dar și cărți de sănătate.Vă așteptăm cu mult drag! Noi promovăm un stil de viață sănătos, prin alimentație sănătoasă, exerciții fizice, hidratare corectă cu cel puțin 2 litri de apa zilnic , gândire pozitivă, și desigur la nevoie le recomandăm oamenilor să apeleze la ajutorul specialiștilor, medici și psihologi care îi vor ajuta să gestioneze eficient problemele cu care se confruntă, stresul cotidian, dependențele și îi putem ajuta să își găsească speranța, echilibrul și sensul vieții.”

Asociaţia Cristiana colaborează cu psihologii, medici cardiologi, neurologi, oftalmologi, psihiatrii, ORL din Timişoara, Caransebeş şi Reşiţa iar oamenii cu probleme de sănătate beneficiază gratuit de consult medical.

Sursa foto: facebook Asociatia Cristiana

De același autor

Related Articles