[AUDIO] Zile pline de surprize în tabăra “Vis de copil” organizată de Lions Onix Reşiţa

Zile pline de surprize cu activităţi diverse şi multă voie bună, de asta au parte tinerii defavorizaţi din municipiul Reşiţa în acest sfârşit de săptămână. Mişcare în aer liber, lecţii de hand-made dar şi alte activităţi recreative, toate cuprinse în prima ediţie a taberei “Vis de copil” organizată la centrul de agrement de la Râul Alb de leoaicele cu suflet mare de la Lions Onix Reşiţa.

Tabăra “Vis de copil” a debutat în urmă cu câteva zile iar cei mici au primit toate cele necesare pentru a avea o vacanţă de vis. Cu detalii despre această acţiune medicul Felicia Quinţ:

O serie de activităţi antrenante au loc şi astăzi într-un peisaj de poveste, în mijlocul naturii. Copiii pictează, confecţionează rame pentru fotografii şi au parte şi de o lecţie importantă pentru sănătatea ochilor. Seara se va încheia cu un foc de tabără.

Prin această acţiune femeile puternice de la LIONS ONIX Reşiţa demonstrează din nou că le pasă de viitorul generaţiei “ de mâine” şi le oferă şansa de a experimenta lucruri noi care să-i ajute în viaţa de zi cu zi.

De același autor

Related Articles