[AUDIO-VIDEO] Tinerii voluntari au împărțit flori și zâmbete reșițencelor la ”8 MARTIE Happening 2023”

”8 MARTIE Happening 2023” este o acţiune de animaţie stradală ce a inclus flori, arcuri și surprize și care s-a desfășurat în diverse zone din municipiul Reșița.

Doamnele au fost luate prin surprindere de gestul voluntarilor care le-au înconjurat cu flori și zâmbete:

”Foarte frumoase. A fost surprinzător. Un gest foarte frumos. Le urez La mulți ani tuturor femeilor”.

” A fost foarte bine, nu m-am speriat, este un gest surprinzător. Mă simt foarte bine de 8 martie și le transmit tuturor femeilor să fie sănătoase”.

” Este foarte plăcută surpriza. Un gest foarte frumos, mai ales că vine din partea colegilor mei. Sunt binecuvântată cu persoane speciale și le transmit să fie fericite, la mulți ani și sănătate din plin.”

Tinerii voluntari au fost încântați să ofere zâmbete reșițencelor:

” A fost foarte faină experiența pentru că am reușit să răspândesc energie pozitivă în jurul meu și am reușit să bucur femeile și fetele care au fost în jurul nostru. Chiar mi-a plăcut foarte mult au reacționat. Au fost foarte bucuroase și chiar s-a văzut că le-am făcut ziua mai frumoasă”.

” Am făcut fericiți alți oameni. Doamnele și domnișoarele au reacționat foarte drăguț, au fost plăcut surprinse de florile care ”săreau” din gecile noastre, ne-au mulțumit și înduioșat.

”Această zi a fost foarte frumoasă. Am preluat o mulțime de energii frumoase de la doamnele pe care le-am întâlnit astăzi și a fost foarte frumos. Am avut o activitate interactivă cu ele și mi se pare că e frumos când prețuim femeile, mai ales astăzi de 8 Martie, chiar dacă noi le prețuim în fiecare zi”.

”Astăzi, parcă mai mult decât în anii trecuți, părea că noi ne-am dorit să fie o surpriză, dar doamnele și domnișoarele cărora am vrut să le facem acest happening, acest performance, parcă erau deja pregătite. Am primit feedback în proporție de 100% fain. Și zâmbete și mulțumiri de la femei de toate vârstele, lucru care nu poate decât să ne mulțumească și să ne ungă pe suflet”, a spus Daniela Lupșan, coordonatoarea tinerilor voluntari de la Centrul Mansarda Reșița.

Următoarea activitate a tinerilor voluntari reșițeni va avea loc în data de 1 aprilie, dar până atunci la sediul Centrului Mansarda sunt așteptați adolescenți de la instituțiile de învățământ din oraș, care doresc să facă cunoștință cu activitatea desfășurată în comunitate de către aceștia.

sursa foto: Bella&Flo Photographer/Radio Reșița

De același autor

Related Articles