Angajaţii Poliţiei Locale Reşiţa au fost primii care s-a vaccinat anti-COVID-19 la centrul deschis astăzi la Liceul de artă Sabin Păuţa.

După cum a declarat directorul executiv, Alexandru Ciati, au fost de acord să se imunizeze 40% din cei 58 de salariaţi. Poliţiştii locali spun că au luat această decizie pentru a se proteja pe ei şi pe cetăţenii cu care intră zilnic în contact:

Totul a decurs din punctul meu de vedere normal. Personal intrând în contact cu foarte multă lume am considerat că este mai benefic să mă vaccinez. Cred că imunizarea ar trebui făcută ca să combatem acest virus.

Nu am simţit nicio durere. A fost ok. Am făcut chestia asta pentru a-mi proteja familia, colegii, prietenii și persoanele din jurul meu.

A fost foarte simplu, nu am simţit vaccinul, vă spun sincer și doctorii s-au comportat exemplar.

Nu am avut probleme, un simplu vaccin. O mică înţepătură ca şi de tânţar, în rest nu simţiţi nimic.

Am decis să mă vaccinez în primul rând ca să mă protejez pe mine, familia, respectiv colegii și cetățenii cu care intru în contact. Mi se pare un lucru benefic pentru toți, nu numai pentru mine.

Pe lângă poliţiştii locali, săptămâna aceasta, la centrul de la Liceul de artă Sabin Păuţa din Reşiţa vor mai fi vaccinaţi angajaţii de la Asistenţă Socială şi cetăţenii din categoria de risc, prevăzuţi în etapa a doua, în limita a 160 de locuri disponibile pentru programări.

După cum a declarat coordonatorul centrului de vaccinare din Reşiţa, medicul Sorina Tobă, totul a decurs impecabil, fără reacţii adverse, aşa cum trebuie să se desfăşoare o campanie de imunizare. Programul este în intervalul orar 08.00-20.00, cu o pauză între 13.00 şi 14.00 pentru aerisire conform procedurilor.

Amintim că Primăria Reşiţa a pus la dispoziţie o linie telefonică – 0355.080.242 deoarece centrul încă nu poate fi accesat pe platforma naţională.