[AUDIO] USR prezintă Cartea neagră a guvernării PSD-PNL

Un an de eşec al guvernării PSD-PNL! Așa se poate caracteriza actuala guvernare în viziunea celor de la Uniunea Salvați România. Cristian Ghinea, coordonator al Departamentului de Politici Publice al USR, a afirmat la Reșița că s-au făcut nenumărate regrese în domeniul  statului de drept, al justiţiei și al educației.

„Au spus că vor face marile reforme, dar nu s-a întâmplat nimic. Pare că trăim într-un fel de amnezie, a trecut doar un an de zile. Nu au făcut nimic din ceea ce au promis. În schimb, au fost concepute niște pachete de legi care nu fac decât să ne întoarcă înapoi. Pachetul de legi pentru reforma educației, care este o „oroare” și care nu aduce niciun fel de management școlar modern la nivelul școlii. Pachetul pentru legile justiției, „o nouă oroare”, care mută deciziile la nivelul unui CSM care este din ce în ce mai controlat de foarte puțini oameni. Și în general vedem această tendință de a gâtui democrația, de a muta deciziile din sistemele publice într-o zonă ocultă și în care controlul se poate exercita foarte ușor. Așa gândesc oamenii aceștia.”

Președintele USR, Cătălin Drulă, a prezentat astăzi, în Piaţa Victoriei din Capitală, Cartea neagră a guvernării PSD-PNL, pentru că mâine se împlinește un an de la instalarea la Palatul Victoria a actualului Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles