[AUDIO] Un tânăr a încercat să distrugă un cabinet medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa

Un tânăr din municipiul Reşiţa a pătruns în secţia de Cardiologie de la Staţionarul I al Spitalului Judeţean de Urgenţă şi s-a baricadat într-un cabinet, ameninţând că va distruge bunurile materiale. Poliţia municipiului a acţionat cu promptitudine şi, din fericire, nu s-au produs pagube materiale, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeriu.

După ce a discutat cu personalul din spital, martor la această scenă, şi directorul medical Cosmin Librimir ne-a confirmat că acest tânăr a trântit un dulap şi a blocat uşa de la intrarea în cabinet. Oamenii legii au intervenit în forţă, au reuşit să ajungă în acel cabinet, moment în care au fost întrebaţi de acest tânăr cu multă seninătate: „Aveți cumva programare?”

Vizibil bulversat tânărul în vârsta de 38 de ani a fost dus în sectia de psihiatrie a spitalului pentru mai multe investigatii.

Veşnica problemă, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa?

Se intră foarte uşor, pentru că portarii sunt depăşiţi de situaţie şi nu pot legitima chiar fiecare persoană care intră în spital, având în vedere că, acum în pandemie, vorbim de un număr mare de pacienţi care trec pragul unităţii medicale, în plus, dacă reuşesc să prindă uşa deschisă unii oameni intră chiar şi prin policlinică, iar această problemă nu este de ieri, de azi, ci de ani de zile. Conducerea unităţii medicale are nevoie de timp pentru a rezolva această situaţie.

Din păcate trebuie să recunoaştem că avem un deficit major de personal, în altă ordine de idei ne lipseşte cu desăvârşire o firmă de pază. Suntem în negocieri să obţinem, dar nu o să se întâmple foarte repede, este o problemă cronică cu accesul în spital, sperăm să o rezolvăm cât putem de repede” – Directorul medical Cosmin Librimir.

De același autor

Related Articles