[AUDIO] Un medic şi un asistent de la spitalul din Caransebeş au primit ,,Emblema de onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”

Şeful DSU, dr. Raed Arafat a înmânat astăzi ,,Emblema de onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, profesioniștilor care activează în cadrul sistemului integrat de urgență și anume, personal din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Inspectoratului General de Aviație al MAI (IGAv), Serviciilor Publice de Ambulanță (SAJ/SABIf), Unităților de Primiri Urgente (UPU/CPU), Salvamont.

În semn de recunoaștere pentru întreaga activitate desfășurată în scopul salvării de vieți, șeful UPU Caransebeș, dr. Marian Cotoșpan și asistentul medical Andrei Seracin, reprezentantul Sanitas din cadrul Spitalului Municipal au fost premiați astăzi în cadrul unei ceremonii organizate de către Departamentul pentru Situații de Urgență.

Cei doi îşi desfăşoară activitatea şi în cadrul punctului aero-medical. Pentru medicul şef-Marian Cotoşpan această distincţie vine ca o recunoaştere pentru toate sacrificiile făcute în pandemie dar şi pentru dăruirea de a salva cât mai multe vieţi.

Şi pentru asistentul medical-Andrei Seracin această distincţie este extrem de importantă având în vedere cei 30 de ani de muncă intensă în cadrul departamentului de Urgenţă din Caransebeş. Cei doi angajaţi ai spitalului au dat dovadă de profesionalism iar acest lucru a fost observat şi de autorităţile centrale.

Şeful DSU, Raed Arafat a felicitat astăzi de „Ziua Internaţională a Medicinei de Urgenţă” prin intermediul Radio România Reşiţa întreaga echipă de la punctul aero-medical din Caransebeş pentru că toate misiunile efectuate până în acest moment au fost încheiate cu succes.

De același autor

Related Articles