Drumul Judeţean 608 Teregova – Luncaviţa – limită cu Mehadica reprezintă un pericol pentru şoferi, după ce o bucată din carosabil s-a surpat, urmare a inundaţiilor ce au avut loc în vara anului trecut.

După cum a declarat Camelia Şuşco – şef serviciu comunicare în cadrul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, tronsonul nu a fost refăcut deoarece constructorul a refuzat demararea lucrărilor, deşi ordinul a fost semnat în 10 septembrie 2020.

Afectat de inundațiile din iunie 2020, DJ 608 Teregova – Luncavița – limită UAT Mehadica nu a fost refăcut, până în prezent, deoarece constructorul – Asocierea SC EMILIANO VEST SRL – SC MANU CONSULTING SRL – a refuzat demararea lucrărilor, DDJ Caraș-Severin respectând toate condițiile pentru începerea reabilitării drumului. Ordinul de începere a lucrărilor ce includ înlăturarea efectelor calamităților din perioada 12-25.06.2020, DJ 608 – Teregova – Luncavița – limită UAT Mehadica (KM 41+830-56+328), a fost emis în 10 septembrie 2020, nefiind urmat de începerea lucrărilor.

O echipă a Direcției de Drumuri Județene Caraș-Severin, alături de vicepreședintele Marius Isac, se va deplasa marţi, 2 februarie, în teren unde i-au convocat, atât pe proiectant, cât și pe constructor, pentru rezolvarea urgentă a situației existente.

Sursa foto: Trebuian Sergiu