Moment istoric la Staţionarul III din Reşiţa. Poarta care are o vechime de mai bine 70 de ani, plină de rugină a fost înlocuită cu una nouă, achiziţionată cu banii donaţi de comunitate pentru reabilitarea unității medicale. Această schimbare va contribui la îmbunătăţirea actului medical pentru că ambulanţele vor avea acces în curtea spitalului şi nu vor mai lăsa pacienţii la poartă aşa cum s-a întâmplat până în prezent. Detalii ne oferă inițiatorul acestei campanii, voluntarul inimos, Lili Gherle:

Poarta nouă este pe șină și va fi deschisă de fiecare dată când un pacient va fi adus la spital.

Lucrările continuă în forță pe toate cele 3 etaje, ne-a mai declarat iniţiatorul campaniei umanitare „Adoptă un salon”, Lili Gherle. Staţionarul III din Reşiţa are nevoie în continuare de meşteri pentru finalizarea lucrărilor pe cele 3 etaje dar și de bani. Avem novoie de solidaritatea tuturor!

Acţiunea continuă cu mult entuziasm. Sunt oameni simplii dar cu suflet mare, firme importante care au donat calorifere, uşi şi geamuri dar şi materiale de construcţii atât de importante pentru finalizarea acestui proiect. Cei interesaţi să ajute pot veni pe şantier sau pot dona bani, în funcţie de posibilităţi.

Cei care doresc sa faca donaţii în bani au la dispoziţie contul Asociaţiei Cultură şi Fapte Bune, deschis la Banca Transilvania: RO27BTRLRONCRT0534555501. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Lili Gherle – 0723 837 416 şi de la dr. Emil Achim Bunda – 0744 248 009.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări! Era și mai bine daca continua(u) proiectele de reabilitare energetica a celor trei pavilioane ale Spitalului județean de urgență, printre care și Staționarul III. Mi se pare o neseriozitate să vii dimineața și „participi” la lucrările de la acest din urmă obiectiv, iar după amiază să publici un proiect de hotărâre de consiliu județean să renunți la reabilitarea energetică a celor trei pavilioane ale Spitalului… Nu-i așa, Don Șef Dunca?! Sau, facem ușă de acces în spital ca să avem ce…demola, (un pic) mai târziu?! Că de spațiu nou pentru UPU și Spital Modular nici nu mai vorbim, ce să mai zicem de un spital nou…

Comments are closed.