[AUDIO] Ultimele străzi din Oțelu Roșu vor fi modernizate prin Programul Anghel Saligny

Aproximativ 25 de milioane de lei vor ajunge la Oțelu Roșu, iar în acest an vor continua lucrările de infrastructură. Banii au fost obținuți prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny și sunt destinați pentru modernizarea ultimelor străzi din oraș, care n-au fost reabilitate până acum, a declarat într-un interviu la Radio Reșița, primarul Luca Mălăiescu.

„Până acum, ponderea cea mai mare a investițiilor la străzi a fost de la bugetul local. Celelalte străzi pe care le vom asfalta, le vom pava și ce este foarte important, vor avea și rigole noi, sunt pe cele două proiecte pe Anghel Saligny, în valoare de 5 milioane de euro amândouă. Aici sunt cuprinse restul străzilor, cele 11 care au rămas nemodernizate. Cred că suntem printre primii din județul Caraș-Severin care am ridicat deja pe platformă DALI-urile respective. Am certitudinea că în primăvară vor fi semnate contractele, după care va începe procedura de licitații. Deci,  undeva în cursul anului, vom ști și cine a câștigat licitația și vom da primele autorizații de spargere pe străzi”.

Prin aceste lucrări se va realiza obiectivul ca Oțelu Roșu să fie primul oraș din vestul țării care să aibă toate drumurile modernizate, a mai spus primarul Luca Mălăiescu.

De același autor

Related Articles