[AUDIO] UAT Anina recomandă turiştilor care tranzitează zona să o viziteze şi nu să o distrugă

Valea Minişului a fost curăţată de deşeuri printr-o amplă acţiune de ecologizare organizată de Primăria Anina, a delcarat pentru Radio Reşiţa viceprimarul cu atribuţii de primar, Daniel Danu:

Am format o echipă mixtă cu colegii de la SLUP, cei de la parcurile naţionale şi oameni de la Ocolul Silvic şi împreună am ecologizat, începând de la fosta tabără Miniş până la intrarea în Crivina în parcare. În total s-au adunat peste 60-70 de saci de deşeuri de 240 de litri, mai bine de un camion numai din zona respectivă. Aceste deşeuri au fost aruncate de cetăţenii care tranzitează zona şi îi rog să încerce să nu mai arunce deşeurile în pădure pentru că în loc să ne bucurăm de frumuseţile pe care le avem, le degradăm într-un mod în care nu ar trebui să o facem“.

Daniel Danu a mai subliniat că, astfel de acţiuni vor avea loc periodic pentru că turiştii care tranzitează zona nu sunt deloc prietenoşi cu natura, distrug obiectele de mobilier din locurile de picnic amenajate pe traseu şi aruncă deşeuri la tot pasul.  

De același autor

Related Articles