[AUDIO] Tarife majorate la deponeul de la Lupac

Tarifele practicate la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor Lupac au fost modificate şi aprobate de consilierii judeţeni din Caraş-Severin, întruniţi astăzi în şedinţă extraordinară.

Majorarea era necesară pentru că operatorul risca să își sisteze activitatea definitiv, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca. Prețul actual este unul cât de cât real, care, oricum este mai mic decât media celor practicate de alți operatori în țară, a spus șeful județului. Impactul asupra populației este unul mic, reprezentând o majorare de aproximativ doi lei, a ținut să adauge Dunca.

În momentul de faţă, deponeul nu funcţionează din cauza unor defecţiuni. Urmează ca ciurul de sortare, care până acum s-a stricat de zeci de ori să fie înlocuit cu unul performant.

Prezent la ședința extraordinară a Consiliului Județean, primarul Reșiței, Ioan Popa a spus că din cauza ciurului care s-a defectat, zilele trecute, firma de colectare a deșeurilor a fost pusă în situația de a nu avea unde să ducă gunoiul. Edilul i-a convins pe consilieri că noile tarife de operare vor asigura înlocuirea echipamentelor defecte cu unele noi, cu o eficiență sporită.

De același autor

Related Articles