IMG_3470Prima zi de preluare a cererilor de la reşiţeni pentru subvenţiile la încălzire a trecut fără să se înregistreze situaţii deosebite. Peste 300 de persoane au fost prezente la ghişeele Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului Reşiţa, majoritatea solicitând subvenţie pentru încălzirea cu gaze naturale.

Reşiţenii pot depune, până în 20 noiembrie, cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu gaze naturale, energie electrică şi combustibili solizi sau petrolieri pentru sezonul rece. Pot beneficia de acest ajutor familiile şi persoanele singure din municipiul Reşiţa al căror venit net mediu lunar pe membru de familie nu depăşeşte 615 lei. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la ghişeele Direcţiei de Asistenţă Socială de pe Strada Libertăţii nr 22, de luni până joi, între orele 8.00 şi 16.00, sau vineri, între orele 8.00 şi 13.30.

Ovidiu Babolea a vorbit cu câţiva reşiţeni care stăteau la rând:

Care a fost situaţia până la ora 12.00 ne spune un funcţionar public responsabil cu primirea cererilor de subvenţionare pentru încălzirea cu energie electrică: