Casa de Cultură a Studenţilor din Reşiţa, în colaborare cu Liga Studenţilor din cadrul Centrului Universitar  al Universităţii Babeş Bolyai din Reşiţa, organizează astăzi, de la ora 14.00 o campanie de ecologizare intitulată “Un oraş ca atare pentru generaţiile viitoare“.

Va fi igienizată albia râului Bârzava din cartierul Govândari, dar vor fi adunate gunoaiele şi din jurul stadionului Gloria. Manifestarea are ca scop implicarea tinerilor în activități de voluntariat şi dezvoltarea simțului civic al acestora, dar și al restului cetățenilor.

Directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Reşiţa, Daniel Amariei: Vom demara o acțiune de salubrizare pentru două zone din cartierul Govândari, se vizează igienizarea albiei râului Bârzava, dar și zona din jurul stadionului Gloria. Apelăm la simțul civic al locuitorilor acestor zone și la implicarea lor în aceste acțiuni, pentru ca este doar prima din multe altele ce vor veni, toate aceste acțiuni urmând să se desfășoare sub campania “Un oraș ca atare pentru generațiile viitoare”. Ne bazăm pe spiritul voluntar al tinerilor și dezvoltarea simțului civic al acestora, dar și al restului de cetățeni care vor să ia parte la acest tip de acțiuni.

Directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Reşiţa, Daniel Amariei a mai spus că astfel de acţiuni vor mai avea loc şi în perioada următoare.