explozie resita

Aproape 8.000 de lei s-au colectat în cadrul campaniei umanitare  „Ajută ca să ajut”, iniţiată de Radio România Reşiţa, pentru sprijinirea locatarilor din blocul explodat în urmă cu mai bine de o lună la Reşiţa. Au întins o mână de ajutor atât ascultători, cât şi firme şi societăţi comerciale din Caraş-Severin. Despre gestul umanitar al ascultătorilor Radio România Reşiţa şi despre campania demarată în sprijinul celor sinistraţi, ne-a vorbit unul dintre locatarii blocului, Viorel Gârbovan. Acesta a mulţumit celor care din multul sau puţinul lor, au decis că este bine, frumos şi mai ales omeneşte să îi ajute şi pe alţii:

Suma de aproape 8.000 de lei a fost depusă într-un cont deschis pe numele asociaţiei de locatari din blocul de pe Aleea Vlădeasa, iar în cadrul manifestărilor derulate la Palatul Cultural, cu prilejul aniversării a 85 de ani radio public în România, a fost oferită reprezentanţilor asociaţiei de locatari şi confirmarea depunerii în cont a sumei.

Mulţumirile au venit şi prin intermediul reţelelor de socializare:

„Multumim reşiţenilor pentru ajutorul pe care ni l-au acordat. De asemenea, vă mulţumim şi dumneavoastră că, prin intermediul Radio Reşiţa, strigătul nostru de ajutor s-a făcut auzit. Încă o dată le mulţumim oamenilor că, din puţinul pe care l-au avut, Reşiţa nu este un oraş bogat, ne-au dat şi nouă o mână de ajutor ca la un moment dat să ne putem întoarce acasă. De asemenea, sperăm ca şi Guvernul să ne acorde ajutorul de care avem nevoie şi să nu lase un bloc în paragină, în mijlocul Reşiţei, cu atâtea familii nevinovate pe drumuri.

Vă mulţumim încă odată. Sunteţi un radio deosebiţ, cu un public ales, şi asta se vede în momentele grele ale Reşiţei, nu numai la bucurii”.