[AUDIO] Sindicaliştii de la Vatra-TMK pregătesc noi proteste în faţa Guvernului

Situația e din nou tensionată la TMK Reşiţa întrucât Ordonanța de Urgență pe care Guvernul a emis-o în primăvară, care trebuia să stabilească regulile pentru desfășurarea activității societății, cât și pentru desemnarea administratorului financiar care să urmărească circulația financiară este încă pe masa Secretariatul General al Guvernului.

Sindicaliştii de la TMK Vatra-Reşiţa împreună cu cei de pe platforma Artrom Slatina,sunt decişi să reînceapă mişcările de protest. Conducerea sindicală a hotărât ca miercuri noapte, un grup de 50 de membrii ai sindicatului Vatra de la Reşiţa să se deplaseze la Bucureşti. Acolo, împreună cu colegii sindicalişti de la Artrom Slatina, joi între orele 10-12, vor protesta în faţa Guvernului pentru rezolvarea situaţiei. Vicepreşedintele sindicatului Vatra TMK Reşiţa Andrei Ilie explică:

Potrivit directorului general Adrian Popescu, situația e gravă întrucât, atunci când află de probleme precum cele de la TMK, furnizorii de energie electrică sau gaze se orientează spre alți colaboratori mai siguri din punct de vedere financiari.

De același autor

Related Articles