[AUDIO] Şi în Caras-Severin se fac demersuri pentru închiderea centrelor de vaccinare anti COVID

Şi în Caraş-Severin se fac demersuri pentru închiderea centrelor fixe de vaccinare anti COVID. Mai exact, centrele de vaccinare anti COVID din judeţul nostru vor mai funcţiona doar până la începutul lunii aprilie, astfel că oamenii mai au la dispoziţie câteva săptămâni pentru a se imuniza în această variantă.

S-a încheiat starea de alertă dar nu şi pandemia, atrage atenţia purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, Daniel Botgros care îndeamnă cărăşenii să meargă să se vaccineze.

Din aprilie cei care doresc să se vaccineze anti Covid o vor putea face doar în cabinetele medicilor de familie care se pregătesc intens pentru această acţiune de vaccinare. Din păcate interesul pentru vaccinare este în scădere în timp ce numărul cazurilor infectate creşte.

În Caraş-Severin în ultimele 24 de ore au fost raportate 53 de cazuri infectate cu noul coronavirus. În spitalele din judeţ sunt internaţi 59 de pacienti. Nu a fost confirmat niciun deceş, ne-a transmis Direcţia de Sănătate Publică a judetului Caraş-Severin.

Sursa foto: RRR

De același autor

Related Articles