[AUDIO] Servești un gulaș la Gărâna Jazz şi contribui la premierea unui elev olimpic din Reşiţa

Clubul Lions Reşiţa Montana premiază excelenţa la Festivalul de Jazz de la Gărâna. Ce legătura are tradiţionalul gulaş cu elevii olimpici din Caraş-Severin?

Serveşte un gulaş si contribui la premierea unui elev olimpic din Reşiţa, este cea mai recentă actiune a domnilor care fac parte din Clubul Lions Reşiţa Montana. Leii au venit hotărâţi în Poiana Lupului, la Festivalul Internaţional de Jazz din Gărâna şi au pregătit cel mai bun gulaş, totul pentru o cauză nobilă, susţine preşedintele acestei organizaţii, Lucian Lotoroşanu.

Clubul Lions Reşiţa Montana sprijină comunitatea prin diverse acţiuni umanitare iar alegerea acestui festival de Jazz nu este întâmplătoare, susţine un alt membru de bază al clubului, Ovidiu Almăjan.

Leii s-au mobilizat rapid şi au reuşit să prepare la Gărâna cel mai bun gulaş. Iubitorii de jazz nu au ramas indiferenţi în faţa acestui fel de mâncare ci au fost atraşi ca un magnet de acest preparat traditional si s-au bucurat că pot să ajute cei mai buni elevi din judeţul Caraş-Severin, în timp ce savurează cu poftă o porţie de gulaş.

Toate cele 150 de porţii s-au dat mai ceva ca pâinea calda. De vină pentru acest deliciu este chiar colegul nostru, jurnalistul Dan Popoviciu, un excelent bucătar în timpul liber. Si pentru că acest obiectiv a fost atins, leii se gândesc deja la un alt proiect pentru comunitate.

De același autor

Related Articles