[AUDIO] Se încinge lupta pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin!

 Astăzi, a intrat în cursă și medicul Răzvan Simulescu, președintele organizației județene a Partidului Puterii Umaniste Social Democrat. Umaniștii și-au prezentat și o parte din candidații pentru alte primării din județ.

 „Sunt medic anatomopatolog la Spitalul Județean din Reșița și voi candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Alături de mine am candidații de la Primăriile pentru care vom concura, pe Sebastian Purec, candidatul din partea PPU pentru Reșița, pe Aurel Văduva, Angelica Herac, primarul de la Turnu Ruieni care va candida pentru un nou mandat, Mihai Mărălescu, candidatul pentru comuna Prigor, Ion Vintilă Miclău, actualmente viceprimar, pentru Bocșa, Vili Beniamin, iar pentru Ticvaniu Mare – Lucian Măceșanu. Ne dorim să implementăm programele și viziunea umanistă și în județul nostru, un județ care a fost vreme de 30 de ani vitregit și care are nevoie de un nou program de dezvoltare.”

La evenimentul de astăzi de la Reșița a participat și europarlamentarul Maria Grapini. În mesajul său de susținere a candidaților PPU, Maria Grapini a vorbit inclusiv despre principiile umaniștilor.
„Atunci când vezi că nu se întâmplă lângă tine lucrurile bine, trebuie să te implici, nu doar să critici. Din păcate avem foarte mulți în România care critică că nu e bine ce face domnul primar, dar nu își asumă să și facă el ceva sau să vină cu o idee, cu un proiect. Noi, Partidul Puterii Umaniste am ales să punem omul pe primul loc, să punem credința, pentru că nu suntem naționaliști, suntem patrioți.”

De același autor

Related Articles