[AUDIO] S-a închis ghişeul de la rutieră

Începând de astăzi, se reduce activitatea cu publicul la Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Măsura a fost luată pentru limitarea extinderii COVID – 19, prin reducerea interacțiunii sociale. Pentru implementarea în evidențe a ordonanțelor de prelungire a dreptului de circulație, trebuie folosite  mijloacele de comunicare la distanţă, spune purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Boeru.

„Veți înainta cererea dumneavoastră pe adresa de email politiarutiera@cs.politiaromana.ro sau prin fax, la numărul de telefon 0255/ 502229, fără a mai fi necesară prezența dumneavoastră. Veți verifica telefonic ( 0255/502226) – Ghișeu Abateri Serviciul Rutier dacă procedura prelungirii dovezii de circulație a fost realizată. Aceeași procedură poate fi urmată și la expirarea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în perioada următoare”.

Pe pagina de internet a I.P.J. Caraș-Severin, https://cs.politiaromana.ro/ro/contact, găsiți modelele formularelor prevăzute de legislația în vigoare. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0255/ 502226.

De același autor

Related Articles