[AUDIO] Romeo Dunca: Nu este de joacă cu virusul!

Răbdarea românilor a ajuns la limită după un an de pandemie și restricții. Din acest motiv au loc proteste de stradă, a declarat astăzi președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca. Cu toate acestea, el nu încurajează manifestările publice cu număr mare de participanți, pentru că personal cunoaște multe persoane care au pierdut lupta cu virusul.

„Oamenii sunt obosiţi, sunt consumaţi, iar afacerile lor au avut de suferit. E o stare generală de nervozitate. Pe de altă parte, această pandemie este o mare problemă. Am mulţi cunoscuţi care au decedat, deci nu este de joacă. În Caraş-Severin nu am avut probleme mari faţă de ceea ce s-a întâmplat în ţară. Sperăm să depăşim şi aceste momente, să scadă numărul de îmbolnăviri şi să ne întoarcem la viaţa normală. Deşi, niciodată nu va mai fi la fel ca înainte de pandemie.”

Unul dintre cei răpuși de Covid 19 a fost chiar vicepreședintele Consiliului Județean, Dan Stan. Atât Dunca, cât și celălalt vicepreședinte, Ovidiu Rădoi, au fost și ei depistați pozitiv, anul trecut.

De același autor

Related Articles