[AUDIO] Romeo Dunca: “În Alina Stancovici nu mai am încredere, am persoana care să ocupe funcţia de manager al Spitalului Judeţean Reşiţa”

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa va avea un nou manager! Preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca a decis astăzi după întâlnirea pe care a avut-o cu Alina Stancovici să o demită din această funcţie.

La discuţie au participat atât directorul medical Gheorghe Beg cât şi directorul financiar Adina Miloş. De vină pentru această decizie este managementul defectos şi datoriile prea mari pe care le are în acest moment cel mai mare spital din Caraş-Severin.

Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat pentru Radio România Reşiţa că unitatea medicală acumulează în continuare datorii din ce în ce mai mari, iar acest lucru nu mai poate fi trecut cu vederea. În plus, încep să apară tot felul de somaţii şi facturi neplătite care pot pune activitatea spitalului în pericol.

Deşi iniţial Romeo Dunca a declarat că se va gândi până mâine la această problemă, după discuţia avută, preşedintele forului judeţean ne-a declarat în exclusivitate că există un nume! Medicul Cosmin Librimir cu o vastă experienţă în domeniu este în topul preferinţelor, o recunoaşte preşedintele Dunca:

Cosmin Librimir a fost director medical interimar al Spitalului Judeţean din Reşiţa în perioada 02.11.2021-03.05.2022 dar a fost înlocuit din această funcţie cu medicul urolog Gheorghe Beg după cele 6 luni de mandat, Alina Stancovici nu a mai dorit să-i prelungească acest contract.

2 COMENTARII

Comments are closed.

De același autor

Related Articles