[AUDIO] Reșițenii pun umărul la vaccinare, de la prima oră

UPDATE ORA 11.35

Maratonul vaccinării de la Reșița se bucură de succes încă de la primele ore. 96 de persoane au fost vaccinate până acum, ne-a declarat coordonatorul centrului de vaccinare, dr. Mădălina Morărescu.

Nu ne aștepam să meargă chiar atât de bine. Să fie o dorință atât de mare de vaccinare. Nu am avut nici o reacție adversă după vaccin, nici măcar atacuri de panică care mai apar deobicei, deci totul merge foarte bine. Echipa este formată din angajații din medicină școlară, spune dr. Mãdãlina Morãrescu.


În această dimineață, la ora 8.00 s-a dat startul Maratonului vaccinării la Reșița. Înainte de a ajunge la serviciu, reșițenii s-au oprit la centrul de vaccinare din incinta sălii de sport a Școlii Generale nr 6.

Chiar și cei care erau mai sceptici în privința vaccinării au venit acum să se imunizeze, mai ales că vaccinarea se face fără programare, doar cu buletinul. Un reșițean care muncește în Austria, sosit în concediu acasă, s-a numărat printre primii care stăteau la rând.

Timp de trei zile, non-stop până duminică, la ora 20.00, locuitorii din Reșița cu vârsta de peste 16 ani, dar și cei din alte localitãți, se vor putea vaccina cu serul Pfizer fãrã programare, în cadrul Centrului de vaccinare de la Școala Gimnazialã Mihai Peia, fosta Generalã 6, situat pe Strada Gratz nr. 10.

Se pot vaccina și tinerii cu vârsta cuprinsã între 16 și 18 ani, dacă doresc acest lucru. Aceștia vor fi însoțiți de un părinte sau de tutorele legal în vederea semnãrii acordului pentru vaccinare.

Peste o mie de doze de vaccin Pfizer sunt pregătite pentru cei care doresc să se imunizeze în cadrul maratonului intitulat „ REȘIȚA PUNE UMĂRUL!“

De același autor

Related Articles