[AUDIO] Radu Mihail: USR îşi face datoria de partid de opoziţie şi sancţionează orice derapaj în actul de guvernare

Cu acest mesaj a venit, la Reşiţa, liderul senatorilor USR, Radu Mihail. Într-o conferinţă de presă, el a blamat activitatea miniştrilor de interne şi de justiţie.

Referindu-se la Lucian Bode, senatorul a spus că „acest ministru refuză să demisioneze, nu vrea să înțeleagă că sunt zeci de mii de români care într-adevăr nu mai acceptă o astfel de atitudine din partea unui membru al Guvernului României. Sunt totuși 50 000 de oameni care până acum i-au scris domnului Bode și i-au cerut demisia. Și numărul continuă să crească”.

Senatorul USR a avut critici dure și la adresal ministrului Cătălin Predoiu.

„Domnul Predoiu a apărut în spațiul public să dezvăluie hotărâri judecătorești înainte ca acestea să fie oficiale. Folosește poziția de ministru pentru a avea acces la informația la care nu ar trebui să aibă acces și, mai ales, le folosește în scop politic pentru el și pentru partidul său. Evident că îi cerem demisia imediată a domnului Predoiu. Avem un guvern șchiop, pentru că avem deja 3 miniștri care au plecat cu coada între picioare pe motive de probleme cu justiția, pe motive de plagiat. Avem alți doi care stau la coadă pentru același tip de atitudine, de comportament. Domnul Iohannis își permite să țină în brațe un guvern nu numai nefuncțional, un guvern format din plagiatori și oameni care nu respectă legea, mai ales ministrul justiției”, a concluzionat senatorul Radu Mihail.

De același autor

Related Articles