[AUDIO] Promenadă, parc de distracţii şi competiţii gastronomice sau de pescuit, la Şură, în această vară

După preluarea în condiţii relativ modeste în 2020 a obiectivului şi reamplasarea pontoanelor, Societatea Pieţe din Reşiţa, administratorul bazei de agrement de pe lacul Secu, intenţionează anul acesta să dea o nouă imagine locaţiei prin definitivarea proiectelor propuse.

Conform directorului Dorin Bistrian, în prezent se fac ample lucrări de amenajare a locaţiei, constând în drenaje, consolidări de ziduri, reparaţii garduri. Investiţia este posibilă din fonduri proprii, cu sprijinul logistic al Direcţiei pentru întreţinerea patrimoniului local.

Dorin Bistrian a mai subliniat că, intenţia amenajării acestui obiectiv are ca scop promovarea turismului local pe raza staţiunii Secu.

Dorin Bistrian

Suprafaţa administrată cuprinde şi o porţiune însemnată de pădure care coboară până aproape de lac, pe care avem de gând să o amenajăm ca zonă de promenadă şi de ce nu ca parc de distracţie pentru copii.

Ne dorim prezenţa pescarilor recreativ-sportivi cu respectarea normelor legale ale perioadelor de prohibiţie. De-asemenea aşteptăm asociaţiile de pescari, legal constituite, să ne propună organizarea de evenimente, precum ar fi: concursuri de pescuit sau competiţii gastronomice cu specific pescăresc.

    

1 COMENTARIU

Comments are closed.

De același autor

Related Articles