Vaccinarea prioritară a profesorilor din judeţul Caraş-Severin se desfăşoară normal la centrul unic amenajat la Şcoala Gimnazială Mihai Peia din Reşiţa. După cum a declarat coordonatorul centrului Mădălina Morărescu, nu au existat reacţii adverse.

Cadrele didactice cu vârstă de până la 55 de ani sunt vaccinate cu serul de la Astrazeneca, iar cadrele peste 55 de ani cu Pfizer. Până în momentul de față, în centrul de la Şcoala Gimnazială Mihai Peia din Reşiţa, nu au fost întâlnite reacții adverse post vaccinare, lucrurile au decurs normal, fără niciun incident deosebit.

În primele două zile ale campaniei pentru personalul din învăţământ, la centrul unic de la Şcoala Gimnazială Mihai Peia din Reşiţa, s-au imunizat 388 de persoane, dintre care 201 peste 55 de ani. Dascălii care s-au vaccinat deja spun că este foarte important ca toţi cei care lucrează în sistemul de educaţie să facă acest pas, pentru a se proteja pe ei dar şi elevii cu care intră zilnic în contact.

Îndemn colegii să lase grijile și gândurile de o parte și să facă tot posibilul în a se vaccina pentru că practic este ceva ce ajută. Nici nu am simțit că aș fi fost vaccinat, a fost ca o injecție normală.

Eu am fost de acord de la început cu vaccinarea pentru că am şi doi nepoţei mici, cred că şi asta m-a impulsionat. Şi copiii mei mi-au spus că trebuie să îl fac. Nu atât pentru mine neapărat, dar mi-a fost frică să nu transmit eu la școală și sunt o persoană publică care mă mai ocup şi de altceva.