[AUDIO] Poze cu pacienţi decedaţi, direct din morga Spitalului din Reşiţa în spaţiul public. Cine e de vină?

Managerul Cosmin Librimir a deschis o anchetă internă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa după ce în spaţiul public au apărut poze din morga spitalului cu pacienţii decedaţi anul trecut, în pandemie.

Aceste poze nu sunt actuale aşa cum susţine persoana care le-a postat pe facebook. În plus, fotografiile au fost trimise fostului manager Alina Stancovici alături de un raport efectuat de medicul Răzvan Simulescu ca justificare pentru nevoia de a se achiziţiona un frigider nou la morgă, ceea ce s-a şi întâmplat dar după insistenţele medicului Cosmin Librimir, cel care ocupa în acea perioadă funcţia de director medical. Cosmin Librimir:

Şi preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca reacţionează în acest caz.

Referitor la mizeria apărută ieri pe internet în care atât eu, domnul Purea cât și dl Librimir managerul SJUR eram învinovăți și invitați sa ne prezentam demisiile, menționez următoarele. Situația datează din septembrie 2021. Fotografiile au fost trimise ca justificare pentru nevoie de a se achiziționa un frigider nou la morga acestui spital. Raportul a fost trimis de dl medic Simulescu Razvan către managerul de la acea dată. Pe calculatorul acestuia. Cum au ajuns la acest cont fals de Facebook, trebuie întrebata cu siguranță doamna Stancovici deoarece nu cred ca noul manager care a ocupat biroul acesteia avea vreun motiv sa o facă.

Acest fel de discreditare pregătește, probabil ,acțiunea în instanță a doamnei Alina Stancovici. Fără de care ,la conducere , lucrurile în spital au șansa să se normalizeze. Modul grotesc de acțiune orchestrata împotriva schimbării, de aceasta data, va rămâne cu putini partizani.

Azi situația s-a normalizat. Exista curățenie și un frigider nou funcțional”.

Între timp persoana care a publicat pozele pe facebook a şters postarea. Am încercat să obtinem şi un punct de vedere de la fostul manager, însă Alina Stancovici nu a răspuns la telefon.

1 COMENTARIU

  1. Primul ca tinta, ce trebuie luat la intrebari, este fostul tovars Simulescu, actualmente ppusl-ist, fost CANDIDAT LA SFEFIA CJ-ULI si la CAMERA SENATULUI, iar a doua tinta ce trebuie luata la intrebari, este doamna educatore la baza, profesoara universitara Stancovici! Restul o sa vina de la sine!!!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles