[AUDIO] Poliţia Locală din Reşiţa, Caransebeş şi Bocşa se confruntă cu un deficit de personal. Cum se poate rezolva problema?

Poliţia Locala Reşiţa se confruntă în continuare cu un deficit de personal. Pentru a rezolva problema au fost scoase la concurs 20 de posturi. Etapa de depunere a dosarelor s-a încheiat în această săptămână.

Din păcate doar 5 persoane s-au înscris la concurs, un număr mic, susţine şeful acestei structuri, Alexandru Ciati, iar principalul argument: acest concurs coincide cu alte două concursuri organizate de Inspectoratele Judeţene de Poliţie şi Jandarmi, iar cei mai mulţi candidaţi au decis să-şi încerce norocul pe aceste posturi.

La Reşita cei 5 candidaţi înscrişi la concurs vor susţine în 20 iulie proba fizică, în 25 proba IT şi în 28 va avea loc examenul final de verificare a cunoştiintelor.

Probleme la acest capitol sunt si la Caransebes. Structura Poliţiei Locale din municipiu este subdimensionată pentru că toti politistii locali au trecut printr-o serie de teste riguroase şi pentru că nu au luat punctaj de trecere, mai mulţi agenţi si-au pierdut locul de munca.

Şi la Bocşa, Poliţia Locală va scoate 2 posturi la concurs pentru supraveghere şi monitorizare video pentru că în prezent această structură are doar 10 angajaţi, iar Bocşa cum are o întindere mare are nevoie de mai multe efective care să acopere zonele cu probleme, ne-a declarat şeful acestei structuri, Ionel Pantiş:

De același autor

Related Articles