[AUDIO] Peste 4.000 de persoane infectate cu SARS CoV-2 în România. Ce se întâmplă în Caraş-Severin?

Peste 4.000 de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2 au fost identificate în ultimele 24 de ore în România. Dacă rata de infectare continuă să crească la nivel naţional, în Caraş-Severin incidenţa cazurilor este în scădere, susţine purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Daniel Botgros.

În Caraş-Severin au fost confirmate 13 cazuri noi şi o reinfectare, în ultimele 24 de ore. Din fericire nicio prsoană nu a decedat. În spitalele suport COVID-19 din judeţ sunt internate 11 persoane, 9 sunt la Reşiţa şi 2 la Caransebeş.

La ora actuală nu există nicio persoană cu SARS CoV-2 internată în secţiile ATI din Caraş-Severin.

Pe lângă regulile de ingienă personală, o măsură importantă de precauție pentru a reduce riscul infecției este curățarea și dezinfectarea suprafețelor pe care le atingeți frecvent. 

Urmați instrucțiunile produselor de curățat pentru a le utiliza în condiții de siguranță și eficiență, inclusiv măsurile de precauție pe care trebuie să le respectați când aplicați produsul, precum purtarea mănușilor și asigurați-vă că aveți un sistem de ventilație eficient.

Unele autorități naționale au întocmit liste de produse recomandate eficiente împotriva coronavirusului. Fiecare locuință este diferită, dar suprafețele cu care intrați în contact în mod obișnuit sunt: mânerele ușilor, mesele, scaunele, balustradele, suprafețele din bucătărie și baie, robinetele, toaletele, întrerupătoarele electrice, telefoanele mobile, calculatoarele, tabletele, tastaturile, telecomenzile și jucăriile preferate. 

De același autor

Related Articles