Lucrările de modernizare a parcării din spatele complexului comercial Victoria din Reşiţa avansează. După cum a declarat şeful Direcţiei pentru Repararea şi Întreţinerea Patrimoniului Consiliului Local, Daniel Călin, astăzi s-a turnat stratul de asfalt.

Primăria Reşiţa a finalizat asfaltarea parcării din zona complexului Victoria, o investiţie de 500.000 lei, sumă disponibilă din încasările parcărilor publice cu plată. Proiectul prevede amenajarea a 85 locuri de parcare, plantarea de arbori de diferite specii, înlocuirea sistemului de iluminat stradal, montarea de bănci, coşuri de gunoi şi platforme subterane de colectare a deşeurilor municipale.

Şeful Direcţiei pentru Repararea şi Întreţinerea Patrimoniului Consiliului Local, Daniel Călin: Astăzi am turnat asaltul, urmează să montăm semnele de circulație, să facem spațiile verzi, să le ornăm frumos ca la fiecare lucrare ori cu arbori mari sau cu plante perene. Pe lateralul de către Intim al complexului comercial Victoria vor fi făcute 4-5 zone de relaxare, cu băncuţe, cu arbori… Parcarea va fi dată în folosință așa cum este începând de mâine urmând ca noi de câte ori avem nevoie să încercăm să o decongestionăm ca să putem să facem finisajele. Partea de pavaj este finalizată după cum vă spuneam, mai avem de lucru doar la spațiile verzi și acolo putem lucra chiar dacă traficul este deschis.