[AUDIO] Oraşele Banatului de Munte se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă

În municipiul Caransebeş instalaţiile pentru iluminatul festiv vor fi montate săptămâna viitoare, spune city managerul oraşului, Florin Bogdea:

,,De luni vom începe montarea iluminatului de sărbători, precum și a căsuțelor pentru Târgul care va fi deschis începând cu data de 24 în Centrul Civic. Din cele 11 căsuțe vom vedea până în 24 cât vom avea. Pentru Târgul de Crăciun se preconizează și montarea unui brad natural de vreo 25 de metri pe care să-l împodobim în Centrul Civic.,,

Şi administraţia din Oţelu Roşu va respecta tradiţiile de iarnă spune edilul urbei Luca Mălăiescu:

,,Avem un brad iluminat, avem pentru copii un loc special amenajat, bradul a fost deja achiziționat îl folosim de mai mulți ani de zile deci nu e natural, unul făcut, împodobit cu foarte multe beculețe,,.

Potrivit primarului de la Bocşa, Patriciu Mirel Pascu, sărbătorile de iarnă vor aduce pentru locuitorii oraşului şi o serie de surprize:

,,Lucrăm de aproximativ 2 săptămâni la Insula Paradis. Ne-am apucat la Aleea cu Tei. O să avem la Insula Paradis un Târg de Crăciun, la fel ca și anul trecut nu pot să vă spun programul că este surpriză, pot să-l anunțăm atunci. Înainte de târgul de Crăciun. ,,

La Anina, administraţia oraşului va proceda la fel ca şi în anii trecuţi chiar dacă bugetul este redus, spune viceprimarul cu atribuţii de primar, Daniel Danu:

,,Cam același lucru am avut și în anii trecuți, n-am redus din iluminatul public de sărbătorile de iarnă luminile care se folosesc în perioada sărbătorilor să fie aprinse în zona Britner avem un brad acolo, crescut natural, care le împodobim de ani de zile iar iluminata o să fie și aleea din centrul orașului, iar în celelalte cartiere o să avem niște bretele luminoase care traversează drumurile,,.

Şi la Reşiţa se va deschide Târgul de Crăciun iar accentul în acest an se va pune pe festivităţile care se vor desfăşura cu precădere în Centrul Civic.

FOTO:Resita.ro

De același autor

Related Articles