[AUDIO] OncoHelp Timişoara va intra şi în acest an în cursa Timotion cu proiectul “Nu lăsa cancerul să învingă”

OncoHelp Timişoara va intra şi în acest an în cursa Timotion, actiune umanitară ajunsă la ediţia a IX-a, cu proiectul “Nu lăsa cancerul să învingă”.

Cu banii adunaţi din această cursă de alergare ce va avea loc în 28 mai în Piaţa Iancu Huniade din Timişoara, Onco Help doreşte să achiziţioneze un gastroscop ultraperformant care va permite depistarea precoce a cancerului gastric. Despre importanţa acestui aparat ne oferă detalii medicul specialist oncolog Radu Dragomir:

Suma necesară pentru achiziţionarea aparatului este de 98.000 de lei.

Modalitățile prin care orice persoană poate susține proiectul ”Nu lăsa cancerul să învingă” la Timotion 2023 sunt: înscrierea la o cursă de mișcare, fie de alergare sau pedalare. O donație către proiectul OncoHelp pe site-ul Timotion, înscrierea ca și “Campion” care strânge la rândul său fonduri pentru acest proiect sau o donare de sânge care permite donatorului să participe gratuit la Timotion 9.

Timotion este cel mai mare eveniment de mișcare și strângere de fonduri din zona de vest a țării, organizat de Fundația Comunitară Timișoara și Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală să sprijine și să se implice în proiecte dedicate comunității și să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles