[AUDIO] O pasarelă suspendată va facilita accesul turiştilor, în siguranţă, către Cascada Bigăr. Primăria Bozovici reamenajează popasul turistic de la Paralela 45

O pasarelă suspendată de aproximativ 400 de metri va lega popasul turistic din apropierea Cascadei Bigăr din Caraş-Severin de aceasta.

Conform primarul comunei Bozovici, Adrian Sergiu Stoicu, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost obţinută finanţarea proiectului ce prevede reamenajarea popasului de la Paralela 45, a parcării şi a locului de belvedere. Este vorba de peste 100 de locuri de parcare, grupuri sanitare, căsuţe noi pentru comercianţii care au concesionat locuri în zonă şi o pasarelă paralelă cu drumul naţional 57B.

Adrian Sergiu Stoicu

Adrian Sergiu Stoicu a mai subliniat pentru Radio Reşiţa că, în această primăvară popasul din apropierea Paralelei 45 a fost electrificat, ceea ce înseamnă că şi după lăsarea întunericului, cea mai frumoasă cădere de apă din lume poate fi vizitată de turiştii de pretutindeni.

Lucrările investiţiei de aproape două milioane de lei vor demara din această toamnă, a mai precizat primarul comunei Bozovici, Adrian Sergiu Stoicu.

Sursa foto: i-Tour

De același autor

Related Articles