O nouă tranşă de vaccinuri de la Pfizer, Moderna şi AstraZeneca a ajuns în această dimineaţă în judeţul Caraş-Severin. S-a primit un total de 3.504 doze dar sunt insuficiente comparativ cu cererea extrem de mare, astfel că unităţile de vaccinare din Caraş-Severin au tot mai multe persoane pe listele de aşteptare.

La această oră sunt peste 3.000 de oameni care aşteaptă pentru imunizarea împotriva SARS CoV-2 cu unul dintre cele 3 vaccinuri. Cea mai lungă listă este la centrul de imunizare de la Liceul Sabin Pauţa aici peste 900 de persoane sunt în aşteptare pentru a fi imunizate cu Pfizer.

„Astăzi, vaccinurile au fost distribuite astfel: Centrul de la Bocşa a primit 240 de doze Pfizer, centrul de la Colegiul Economic al Banatului Montan a primit 200 de doze AstraZeneca, Caransebeşul a primit 498 de doze Pfizer, Liceul de Artă Sabin Păuţa 324 de doze Pfizer, la unitatea de vaccinare de la Bozovici au fost distribuite 240 de doze Pfizer, la Mooldova Nouă 468 de doze Pfizer, la Oraviţa 486 de doze Pfizer.

La Şcoala Gimnazială Mihai Peia din Reşiţa au ajuns 80 de doze AstraZeneca şi 108 doze de Pfizer, la Slatina Timiş 440 de doze Moderna iar la centrul de la Soceni au ajuns 420 de doze de vaccin Moderna. Campania de vaccinare continuă fără probleme în Caraş-Severin”, ne-a declarat Daniel Botgros.